Nu är jag tillbaks igen!

Jag har varit lite dålig på att blogga sedan julen. Det har inte riktigt funnits tid till det och dessutom har jag inte haft några idéer om vad jag skulle skriva om. Nu har jag kommit igång igen. Idéerna har börjat rulla in. De är så många att jag fått göra en lista på dem. De flesta rör min hobby fotografering såklart... :)

Den senaste veckan har jag suttit och funderat på att skaffa en fotodagbok. Jag har testat några sidor och tror jag kommit fram till att dayviews passar mig bäst. Där kan man enkelt klicka sig runt i kalendern och se både gamla och nya bilder. Ett litet minus är reklamen men det är ändå den bästa sidan av de jag testat.

Den andra fotodagboken jag testade hette Blipfoto. Den har också en kalender men den största nackdelen där är att man max får lägga upp ett foto per kalenderdag och att du inte har rätt att lägga dem på vilket datum du vill. Det måste hamna på den dagen som fotot skapades. Om inte måste du få godkänt av deras admin. Knäppt tyckte jag. Dessutom är layoten ganska tråkig. Ett plus är dock att det inte finns någon reklam på deras sida.

Båda sidorna har bildredigerare och du kan lägga på olika filter och effekter. Dayviews redigerare är klart bäst!

Jag har lagt till dayviews fotodagbok i kolumnen till höger. Gå gärna in och kolla läget. Planen är att få till en bild nästan varje dag.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Uppdatering: 2013-02-13 

Jag har tagit bort Dayviews fotodagbok från högra kolumnen och flyttat den till Bildarkiv istället. 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar