Thåström på Cirkus

Jag var på Thåströmkonsert med min kompis Yvonne. Hur många konserter vi har varit på med Thåström och Imperiet genom åren vet jag inte men det är många! :)

Den här gången tog vi lite kort med våra telefoner. Vi stod ganska nära scenen så det var några bilder som blev ganska ok. Det går åtminstone att se vem det är som står på scenen. :)

Tyvärr hade jag inte någon zoomfunktion på min kamera så på många av bilderna ser han ut som en liten prick bara. Yvonnes kamera hade zoom så de bilderna blev nog bättre. Jag har inte sett dem ännu men hon har lovat att skicka över dem till mig. :)

Konserten var jättebra. Det enda som jag inte var så förtjust i var när poeten Bruno K Öijer kom upp på scenen och framförde två av sina dikter. Det kändes som en halv evighet innan han var klar.

När vi stod och studsade till Du ska va president slog det mig att jag detta gjorde jag ju redan 1984. Inte kunde vi väl ha anat att vi skulle stå där, medelålders, nästan 30 år senare och göra precis samma sak! Hahaha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar