Härlig sommarpromenad i Bro


Nico och jag bestämde oss för att ta en långpromenad med Elvis idag. Vi var lite oroliga för att det skulle börja regna, men vi klarade oss! Det blev bara lite duggregn sedan kom solen fram och det blev riktigt härligt väder!

Vi började rundan från Bro Station och gick genom en allé in på golfbanans område (fast jag tror man inte får det egentligen, om man inte är medlem... inte riktigt säker på det där...).
 
Väl framme vid klubbhuset, dvs. Bro Hof Slott, tog vi några bilder innan vi gick vidare förbi gamla tegelbruket, genom villaområdet i Rättarboda, sedan längs landsvägen förbi Bro kyrka och till sist vägen upp till Bro Station, där vi parkerat bilen. Rundan var 8 kilometer lång och tog oss två timmar. Vi gick inte så snabbt utan lät Elvis nosa runt lite och jag stannade och tog lite bilder då och då. :)

Bro Hof Slott
Bro Hof Slott sett snett från baksidanVi gick även förbi Brostenen eller Assurs sten som den också kallas. Om ni vill läsa lite om dess historia, klicka på skylten nedan. Vill ni veta ännu mer om den kan ni klicka här.


 

1 kommentar:

  1. Snygga bilder! Bilden på Bro Hof Slott med den vita grinden i förgrunden och slottet i bakgrunden gillar jag skarpt!

    SvaraRadera